Om

HISTORIA

Intresset har alltid funnits för Pokémon, enda sedan jag var en liten knodd. När Pokémon GO släpptes i juli 2016 så spelade jag aktivt redan från början och det har jag gjort sedan dess.
Jag spelar nån timme minst varje dag och medverkar i alla event.

Jag startade två andra sidor vid namn Pokemo.se (2017) där hade jag extremt mycket guider, tips och mycket mer samt Pogoevent.se (2018), där hade jag info om event, timers osv.  Jag drev dom i några år. På grund av personliga anledningar så lades dom tyvärr ner.
Sedan 2018 tog jag över Landskrona´s discord och många har velat ta efter oss med hur jag har byggt upp servern. (självklart med hjälp av alla).

Jag har varit i Dortmund båda gånger Niantic hade event där samt spelat väldigt mycket på “Fisketorvet” i Köpenhamn flera gånger i månaden innan det försvann.
I Augusti i år 2020 så ville jag skapa nått nytt igen, då jag saknade lite att syssla med hemsidor och hjälpa andra med spelet jag älskar, så jag skapade JRP.nu!

Här kommer det att finnas mycket hjälpmedel, guider, tips, Shinydex, friendcodes (där man kan söka efter spelare för kontaktinfo) och mycket mer…
Jag skapar även Infobilder om Event med mera på svenska, Dessa finns här på hemsidan (Grafik) samt i facebookgruppen: JRP.nu

OM MIG

En kille som jobbar inom lager samt chaufför på heltid, 32år och bor i Skåne. På fritiden spelar jag en del Pokémon samt umgås med nära och kära.


BIDRA EN SLANT

Folk kanske inte förstår eller kan tänka sig att det tar väldigt mycket tid att syssla med denna sidan, skapa infobilder med mera, framförallt då jag sköter allt helt själv, samt att det kostar en del.

Så vill man bidra med en gåva för kostnader med att hålla sidan uppe så kan man swisha en slant
( märk meddelandet med JRP ) 🙂

0705707075 – Tillhör: Jonas Persson

Dela detta:

FacebookMessengerTwitterCopy Link